طرح توجیهی سردخانه، سورت و بسته بندی میوه وسبزیجات
طرح توجیهی سردخانه، سورت و بسته بندی میوه وسبزیجات آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی این طرح توجیهی آماده را از سامانه طرح یاب دانلود کنید. درطرح توجیهی سردخانه، سورت و بسته بندی میوه وسبزیجات اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید
فهرست مطالب طرح احداث سردخانه، سورت و بسته بندی میوه و سبزیجات
طرح احداث واحد شتشو ، سورت بسته بندی و نگهداری محصولات کشاورزی بمنظور جلوگیری از فساد و اسراف ماده غذایی به افزایش بهره وری منابع در بخش کشاورزی مساعدت می نماید این فرایند بصورت سیستم پیوسته ای پیاده سازی می شود که از تامین مواد اولیه ، آماده سازی کالا ،سورت و بسته بندی ، نگهداری محصولات را با قایلیت مدیریت دمای سرد و رطوبت در سردخانه ، حمل و توزیع و فروش تا مصرف نهایی را در بر می گیرد در این طرح موضوع آماده سازی ، سورتینگ و بسته بندی سیب مرکبات ، سیب زمینی و سبزیجات به همراه نگهداری آنها را مورد بررسی قرار می گیرد.
فصل اول: چکیده مطالعات فنی ، اقتصادی و مالی
جدول خلاصه وضعیت مالی و فنی طرح
1-1 عنوان و مجری طرح
1-2 شاخصهای عملیاتی
1-3 وضعیت پرسنلی
1-4 زمین و ساختمان
1-6 ماشینآلات خط تولید
1-7 کل سرمایهگذاری فاز ساخت
1-8 هزینههای تولید سالیانه در سال مبنا
1-9 فروش سالیانه
1-10 شاخصهای اقتصادی طرح
فصل دوم: معرفی مشخصات مجری
2-1 سوابق متقاضی
2-2 سوابق ثبتی شرکت
2-3 مدیریت
2-4 مجوزهای قانونی
2-5 مجوزهای قانونی
2-6 بررسی توانمندیهای متقاضی
فصل سوم: مطالعه بازار و بررسی اقتصادی طرح
3-1 مقدمه
3-2 معرفی محصولات
3-3 معرفی کدهای ISIC متعلق به محصول مورد بررسی
3-4 تاریخچه محصول
3-5 تعاریف مشخصات و ویژگی های محصول
3-5-1 تعریف محصولات
3-5-2 سیب زمینی
3-5-2-1 ارزش غذایی سیب زمینی
3-5-2-2 خصوصیات واریته های صنعتی سیب زمینی در ایران
3-5-2-3 انبار سردخانه سیب زمینی ( طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی )
3-5-2-4 سورت وبسته بندی ونگهداری میوه
3-5-3 سیب
3-5-3-1 مهمترین انواع زود رس سیب
3-5-4 مهمترین انواع دیر رس و میان رس
3-5-5 بهترین شرایط نگهداری سیب در هوا سرد
3-5-6 مرکبات
3-5-7 پرتقال
3-5-8 بسته بندی و نگهداری سبزیجات
3-5-9 ویژگیها ومشخصات فنی محصول
3-5-10 استانداردهای محصول
3-5-11 شماره تعرفه گمرکی و شرایط واردات
3-5-12 اهداف و ضرورت اجرای طرح
3-5-13 مکانیابی پروژه
3-5-14 قیمت مواد اولیه و نحوه تأمین آن
3-5-15 قیمت فروش محصولات طرح
3-5-16 اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
3-6 عرضه
3-6-1 تولید داخلی
3-7 تقاضا
3-7-1 تقاضای داخلی
3-7-2 تقاضای خارجی
3-8 تحلیل موازنه پیشبینی امکانات عرضه و پیشبینی تقاضا
3-9 برنامه فروش شرکت و تعیین بازار هدف
3-10 جمعبندی، نتیجهگیری و ارایه پیشنهاد
فصل چهارم: مطالعه فنی
-1 هدف از اجرای طرح
-2 محصول تولیدی
-3 مواد اولیه، کمکی و بستهبندی
-4روش تولید و ظرفیتسنجی
-4-1 فرآیند تولید
-4-2 عوامل موثر در محاسبات سردخانه ای
-4-3 ماشین آلات و تجهیزات اصلی مورد نیاز
-4-4 تعیین ظرفیت و پیشبینی تولید
-4-5 هزینههای سرمایهگذاری طرح
-4-6 مساحت وهزینه زمین
-4-7 محوطهسازی
-4-8 ساختمان سازی
-4-9 مشخصات ماشینآلات
-4-10 تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
-4-11 تأسیسات عمومی
-4-12 تجهیزات و وسایل اداری و خدماتی
-4-13 هزینههای متفرقه و پیشبینی نشده
-4-14 هزینههای قبل از بهره برداری
-4-15 سرمایه در گردش
-4-16 زمانبندی اجرای طرح
-4-17 هزینههای تولید
-4-18 مواد اولیه، کمکی و بستهبندی
-4-19 برآرود حقوق و دستمزد
-4-20 هزینه آّب، برق، سوخت و ارتباطات
-4-21 هزینه تعمیر و نگهداری
-4-22 برآرود هزینه استهلاک
-4-23 هزینههای متفرقه و پیش بینی نشده
-4-24 جدول هزینههای ثابت و متغیر
-4-25اطلاعات عملیاتى و هزینه های تولید در ظرفیت اسمى
-4-26 مشارکت مدنی قابل تبدیل به فروش اقساطی
-4-27 تسهیلات سرمایه در گردش
5-1 پیش بینی عملکرد سود و زیان
5-2 پیش بینی منابع ومصارف
5-3 پیش بینی ترازنامه
5-4 جدول عایدات نقدی
5-5 برخی از نسبتهای مالی
5-6 خلاصه نتایج محاسبات بر اساس کامفار
5-7 نرخ داخلی بازگشت سرمایه (IRR)
5-8 نسبت وام بلندمدت به ارزش خالص (Long-term debt to net worth)
5-9 نرخ بازگشت داخلی برای آورده سهامداران (IRRE)
5-10 ارزش فعلی خالص (NPV)
5-11 ظرفیت در نقطه سربهسر تولید
5-12 تحلیل حساسیت نسبت به هزینههای تولید
طرح مرتبط: طرح توجیهی بوجاری و بسته بندی محصولات کشاورزی
ر صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق پیام رسان یا شماره تلفن: 02166418908 هماهنگ فرمایید.
منبع : سایت طرحیاب دات کام - سردخانه، سورت و بسته بندی میوه وسبزیجات