طرح توجیهی تولید انواع آبمیوه طبیعی و شربت میوه
طرح توجیهی تولید انواع آبمیوه طبیعی و شربت میوه آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی این طرح توجیهی آماده را از سامانه طرح یاب دانلود کنید. در طرح توجیهی تولید انواع آبمیوه طبیعی و شربت میوه اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید.
فهرست مطالب طرح توجیهی تولید انواع آبمیوه طبیعی و شربت میوه
. محصولات این طرح آبمیوه انواع میوه مانند سیب، انگور، هلو، زردآلو، توت فرنگی، انار، گیلاس و آلبالو و شربت غلیط استحصالی آنها میباشد فرایند تولید این واحد در فاز نخست تولید محصولات از کنستانتره آماده برای می باشد کنسانتره آبمیوه طبیعی تغلیظ می باشد مصرف عمده کنسانتره در صنایع آبمیوه و نوشابهسازی رایج می باشد لازم است کنسانتره مورد استفاده دارای شفافیت، بدون ناخالصی و وزن حجمی بیشتر نسبت به آبمیوه باشد معمولاً بریکس محصول بین 70 الی 72 میباشد. محصولات این طرح در وزن های 200 سی سی الی یک لیترانواع آبمیوه بصورت دوی پک و شربت غلیط میوه های از یک تا چهار لیتر بصورت پاستوریزه تولید می شود.
فصل اول: چکیده مطالعات فنی ، اقتصادی و مالی
خلاصه وضعیت مالی وفنی طرح
فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی
2-1 سوابق متقاضی
2-2 مجوزهای قانونی
فصل سوم: بررسی موقعیت استقرار طرح
3-1 سیمای استان
3-2 چکیده اطلاعات بخشهای اقتصادی استان
3-3 توانمندیهای صنعتی استان چهار محال بختیاری
3-4 سایت صنعتی
3-5 موقعیت پروژه
3-6 وضعیت دسترسی به زیرساختها
فصل چهارم: بررسی ویژگیها استاندارها و کدهای محصولات
4-1 مزیتهای تولید محصولات
4-2 معرفی محصولات
4-3 معرفی کدهای ISIC
4-5 شماره تعرفه گمرکی
4-6 بررسی و ارائه استاندارد محصول.
تعاریف، الزامات و روش¬ هدف و دامنه کاربرد
4-7 ویژگیهای میکروبی نوشیدنی میوه ای بدون گاز
4-8 معرفی موارد مصرف و کاربرد آبمیوه
بررسی کالای جایگزین و تجزیهوتحلیل اثرات آن بر مصرف محصولات
4-9 فرایند های تولید کنسانتره و آبمیوه
4-10 کارکردهای طرح
4-11 کارکرد در سطح پروژه
4-12 عوامل مؤثر و قیمت فروش محصولات
فصل پنجم: مطالعه فنی
5- هدف از ایجاد بنگاه
5-1 محصولات تولیدی
5-2 دانش فنی پروژه و روش تولید محصول
5-3 بررسی سطح تکنولوژی تولید
5-4 ماشینآلات و تجهیزات اصلی خط تولید
5-5 مزایای اتوماسیون خط تولید
5-6 فرایند تولید انواع آبمیوه و شربت میوه
5-7 هزینههای سرمایهگذاری واحد تولیدی
5-8 زمین
5-9 محوطهسازی
5-10 ساختمان
5-11 تجهیزات تولید
5-12 تأسیسات
5-13 برق مصرفی
5-14 سیستم اعلام و اطفاء حریق
5-15 سیستم گرمایش و سرمایش
5-16 سیستم هوای فشرده
5-17 سوخت
5-18 ارتباطات
5-19 آب
5-20 تجهیزات و وسایل اداری و خدماتی
5-21 هزینههای متفرقه و پیشبینینشده
5-22 هزینههای قبل از بهرهبرداری
5-23 رمایه در گردش
5-24 هزینههای تولید
5-25 حقوق و دستمزد
5-26 هزینه آب، برق، سوخت و ارتباطات
5-27 تعمیر و نگهداری
5-28 هزینه استهلاک
5-29 جدول هزینههای ثابت و متغیر
5-30 نقطه سربهسر
5-31 زمانبندی اجرای طرح
7-1 پیشبینی عملکرد سود وزیان
7-2 جدول پیش بینی منابع ومصارف
7-3 جدول پیش بینی ترازنامه
7-4 جدول عایدات نقدی
7-5 برخی از نسبتهای مالی
8 محاسبات کامفار
خلاصه محاسبات کامفار
8-1 جدول پیش فرض های کامفار
8-2 گراف های سرمایه گذاری
8-3 وضعیت فروش محصولات
8-4 وضعیت هزینه های عملیاتی
8-5 جریان نقدینگی
8-6 نسبت وام بلندمدت به ارزش خالص (Long-term debt to net worth).
8-7 نرخ داخلی بازگشت سرمایه (IRR)
8-8 نرخ بازگشت داخلی برای آورده سهامداران (IRRE)
8-9 ارزش فعلی خالص (NPV)
8-10 نقطه سربهسر تولید
8-11 تجزیهوتحلیل IRR نسبت به تغییرات هزینههای وفروش
- دوره بازگشت سرمایه
8-12 ارزش افزوده
در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق پیام رسان یا شماره تلفن 02166418908 هماهنگ فرمایید.
منبع : سایت طرحیاب دات کام - طرح توجیهی تولید انواع آبمیوه و شربت میوه