طرح توجیهی تولید یخ قالبی و آب آشامیدنی

۳ بازديد

طرح توجیهی تولید یخ قالبی و آب آشامیدنی

طرح توجیهی تولید یخ قالبی و آب آشامیدنی  آماده است شما می توانید با پرداخت هزینه ای بسیار کمتر از آماده کردن یک طرح توجیهی اختصاصی ، این  طرح توجیهی آماده را  از سامانه طرح یاب  دانلود کنید. در طرح توجیهی تولید یخ قالبی و آب آشامیدنی  اطلاعات مفید در حوزه های فنی مالی و اقتصادی مطابق فهرست زیر می توانید مورد بهره برداری قرار دهید.

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

هرست مطالب طرح توجیهی تولید یخ قالبی و آب آشامیدنی

در فرایند تولید یخ قالبی و آب آشامیدنی بمنظور اطمینان از سلامتی محصولات از تصفیه های فیزیکی، حرارتی ، شیمیایی یا ضد میکروبی ایمن و مناسب به تناسب ترکیبات موجود در آب ورودی استفاده می شود. این تصفیه های می تواند به  در چندین مرجله وبه صورت  ترکیبی مورد استفاده قرار گیرند. هر نوع تصفیه ضد میکروبی لازم است  ترکیبات اولیه آب را حفظ و ترکیبات ثانویه در آن ایجاد نماید . برای محافظت از کیفت  آب های زیر زمینی از تأثیرات عوامل نامطلوب  خارجیدر واحدهای تولیدی از الزامات اجباری استاندارد ملی ایران  به شماره 6267 و اصلاحات بعدی آن و همچنیم  آئین کار بهداشتی آب  و یخ های بسته بندی  تبعیت می شود.

فصل اول: چکیده مطالعات فنی – اقتصادی- مالی 

خلاصه وضعیت مالی و فنی طرح  8

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل دوم: معرفی طرح و سوابق متقاضی  

2-1  فرم مشخصات شخصیت حقیقی /حقوقی صاحبان طرح  10

2-2   مشخصات سهامداران  10

2-3   جدول مشخصات مدیریت  10

2-4   لیست مجوزهای قانونی مورد نیاز و اخذ شده  10

2-5   بررسی توانمندی‌های متقاضی   11

فصل سوم : محل استقرار طرح 

3-1   سیمای اقتصادی  استان  13

3-2  مزیت های مهم اقتصادی خوزستان  13   ( مطالعات آمایش سرزمین استان خوزستان )

3-3    بخش کشاورزی  17

3-4  بخش صنعت   18

3-5  بخش خدمات   19

3-6  منطقه مناسب  اجرای طرح   20

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل چهارم: مطالعه بازار و بررسی اقتصادی 

4-1   مقدمه   24

4-2   تعریف محصولات  25

4-3  معرفی ویژگی های  محصولات   25

4-4   تعرفه گمرکی 26

4-5   معرفی کدهای ISIC متعلق به محصول مورد بررسی 26

4-6   استانداردهای آماده سازی و بسته بندی انواع آب آشامیدنی 27

4-7   ویژگی های جابجایی  29

4-8   انواع فرایندهای تصفیه  آب  29

4-9   ویژگی های فیزیکی آب مور نیاز تولید یخ و َاشامیدن   30

4-11   آب معدنی طبیعی   32

4-12   ویژگیهای فنی محصولات  35

4-13  اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز. 39

فصل پنجم : بررسی وضعیت عرضه و تقاضا محصولات طرح

5-1   عرضه  42

5-2   تولید داخلی  49

5-3  واردات  آب    54

5-4   پیش‌بینی امکانات عرضه  55

5-5  آمار  تقاضا  62

5-6   تقاضای خارجی (صادرات)  62

5-7   پیش‌بینی تقاضا   62

5-8   عمده کانون های مصرف   62

5-9   پیش‌بینی تقاضای داخلی 63

5-10  تقاضای خارجی (صادرات)   64

5-11  پیش‌بینی تقاضای کل  64

5-12 وضعیت  موازنه پیش‌بینی امکانات عرضه و پیش‌بینی تقاضا   65

5-14  برنامه فروش شرکت و تعیین بازار هدف   65

5-14  جمع‌بندی، نتیجه‌گیری و ارایه پیشنهاد   66

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

فصل ششم : مطالعه فنی طرح توجیهی تولید یخ قالبی و آب آشامیدنی

 

6-1   هدف از اجرای طرح 68

6-2   محصول تولیدی  68

6-3  معرفی خط تولید محصول  69

6-4   آماده سازی و سالم سازی آب معدنی طبیعی  69

6-5   خطوط پر کردن آب   70

6-6   خط تولید آب معدنی لیوانی در فاز توسعه   70

6-7   خط تولید آب معدنی بصورت بطری   71

6-8   تولید ظروف مورد نیاز جهت بسته بندی آب معدنی   72

6-9   دستگاه تولید بطری پت یا بلومولدینگ   72

6-10 تولید پریفرم در دستگاه تزریق   73

6-11   دستگاه بادکن  پریفرم   74

6-12 فلوچارت خط تولید آب معدنی و یخ قالبی    76

6-13    مرحله لیبل و اتیکت زنی  76

6-14 شرینگ محصولات  77

6-15 بخش تاسیسات  عمومی 77

6-16 مزایای اتوماسیون خط تولید 77

6-17   فرایند تولید محصولات   79

6-18  ظرفیت عملی  خط  تولید   79

6-19 هزینه‌های سرمایه‌گذاری واحد تولیدی  80

6-20  مساحت زمین   81

6-21  محوطه‌سازی 81

6-22   ساختمان  سازی 81

6-23  تجهیزات  تولید 83

6-24   تأسیسات برقی و مکانیکی    85

6-25  میزان برق مصرفی سالانه  86

6-26   سیستم اعلام و اطفاء حریق  88

6-27  سیستم گرمایش و سرمایش  88

6-28  سیستم هوای فشرده. 88

6-29   میزان آب مصرفی  88

6-30   وسایل حمل و نقل  88

((برای خرید طرح روی لینک کلیک کنید))

6-31  تجهیزات و وسایل اداری و خدماتی  88

6-32  هزینه‌های متفرقه و پیش‌بینی نشده   88

6-33  هزینه‌های قبل از بهره‌برداری 89

3-34   سرمایه در گردش.. 89

6-35  هزینه‌های تولید  90

6-36   حقوق و دستمزد 91

6-37  هزینه آّب، برق، سوخت و ارتباطات 92

6-38       تعمیر و نگهداری.. 93

6-39  هزینه استهلاک.. 93

6-40  جدول هزینه‌های ثابت و متغیر. 94

6-41   زمان‌بندی اجرای طرح  95

7-1   پیش‌بینی عملکرد سود و زیان  97

7-2   جدول  پیش‌بینی منابع و مصارف  98

7-3   جدول پیش‌بینی ترازنامه   99

7-4    جدول عایدات نقدی  100

7-5   برخی از نسبت‌های مالی 101

فصل هشتم: گراف‌های کامفار طرح توجیهی تولید یخ قالبی و آب آشامیدنی

8-1  خلاصه نتایج محاسبات بر اساس کامفار  104

8-2   شاخص‌های ارزیابی و تجزیه‌وتحلیل حساسیت با محاسبات نرم‌افزار کامفار  

8-3  نرخ بازگشت داخلی برای آورده سهامداران (IRRE). 109

  • نرخ داخلی بازگشت سرمایه (IRR)   111
  • دوره بازگشت سرمایه و نقطه سربسر  111

8-4   تحلیل حساسیت طرح نرخ بازده داخلی  نسبت به هزینه‌های تولید  112

طرح مرتبط: طرح توجیهی تولید انواع آبمیوه و شربت میوه

در صورت نیاز به طرح توجیهی اختصاصی می توانید با کارشناسان طرح یاب از طریق  پیام رسان  یا شماره  تلفن:  02166418908 هماهنگ فرمایید.

 

 

منبع : سایت طرح‌یاب دات کام - طرح توجیهی تولید یخ قالبی و آب آشامیدنی

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.